Westvleteren börjar med hemleveranser

av | jan 20, 2021 | 0 Kommentarer

Ja 2021 börjar med en massa nya överraskningar och annat.  För någon timme sedan svors Joe Biden in som USA:s 46e President, och nu får jag reda på att Westvleteren börjar med hemleveranser. Bara i Belgien men ändå. Kanske blir utanför Belgien om de får hålla på ett tag.

De har ju en lite speciell försäljning från klostret där man måste boka plats och åka och hämta det i en bil genom en lucka i en dörr.

Ni kan läsa mer om det här på deras hemsida bara att hålla tummarna på att det blir export också 😉

https://www.trappistwestvleteren.be/en/thuislevering

/Jonas H

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu