Weihenstephaner Korbinian Doppelbock 7,4 %

av | apr 22, 2010 | 0 Kommentarer

Torsdag kväll så sitter man här med ett glas öl igen då. Har nyss konstaterat att jag missar Vinordic i år igen för att man har för mycket att göra. Blir lite mycket att jobba och plugga och försöka skriva i bloggen oxå ibland. Men jag skall verkligen inte klaga. Jag trivs med mitt/mina jobb, mina studier och att prova öl 🙂

Weihenstephaner Korbinian Doppelbock finns i mitt glas. Denna öl är köpt på Alko i Finland, och finns vad jag vet inte i Sverige för tillfället. Ölen har en mycket mörkt rubinröd färg med ett tätt, småbubbligt skum av en rätt trist brunaktig färg. Lika vacker som färgen på ölen var, lika trist var skummets. Doften är dominerad av bränd malt och bränt socker. Lite mörk kavring och melass. Smaken är oxå dominerad av brända toner och lite alkoholsötma.  

Jag blev ruskigt besviken på denna produkt. Lättdrucken, visst men trist trist trist. Nja, inget att lägga pengarna på om ni kommer till Alko.

Köp Weihenstephaner Vitus istället, den är lysande.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu