Weblansering 7 November

av | nov 6, 2013 | 0 Kommentarer

 

fx_2010

På torsdag den 7 November är det släpp av 2 stycken öl på Systembolaget. Det blir bland annat den eminenta Oude Gueuze Tilquin à láncienne Gueuzerie Tilquin, och den helt otroligt bra Xyauyù Fumè Birrificio Baladin 2010.

Xyauyù Fumè Birrificio Baladin är en Barley Wine på 14 procent som har legat på whiskyfat från Islay. Den är mörk och har helt fantastiska toner av kaffe, choklad, alkoholsötma, mandelmassa, rökighet etc etc etc…. Jag är helt såld  ! 500 flaskor släpps av den!

Kl 10.00 smäller det som vanligt !

 

Artnr Namn Volym Pris Alkoholhalt
11950 Oude Gueuze Tilquin à l’ancienne Gueuzerie Tilquin SA 375 92,00 6,4
11951 Xyauyù Fumè Birrificio Baladin 500 199,10 14,0

 

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Tre öl till helgen

Tre öl till helgen

Tre öl till helgen!  Pilsner.nu tipsar om tre favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken...

Pilsner.nu