Wårby Stockholm Extra Stark 7,2 på bruk

by | feb 6, 2011 | 1 comment

Egger original annons

Gudarna ska veta att jag försöker prova olika saker och då göra det helt förutsättningslöst. Så var även fallet när jag köpte en burk Wårby Stockholm Extra Stark 7,2 procent. Tänkte att det är bra att prova de vanliga sorterna som säljer en del på systembolaget. den här sorten ligger mitt i segmentet extra stark lager på burk. Är topp 8 av de olika märkena på Systembolaget.

Färgen är mycket svagt gulfärgad och det är ett vitt snabbt försvinnande skum. Dofterna från glaset består av sötma, lite alkohol och ….. ingenting. Jag sniffar mig fördärvad och hittar till sist en svag doft av knäckebröd. Smaken är dominerad av en otrevlig alkoholbeska, lite knäckebröd och kokta grönsaker.

Jaha…..det här var ju verkligen inte givande. Jag är ledsen men jag försöker hitta något positivt att säga om den men…. burken är rätt fin kanske, eller…

Skippa detta och lägg pengarna på något annat ! Även för att vara en 7,2 tycker jag den här var dålig.

Egger original annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 Comment

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu