Wårby Stockholm Extra Stark 7,2 på bruk

av | feb 6, 2011 | 1 kommentar

Gudarna ska veta att jag försöker prova olika saker och då göra det helt förutsättningslöst. Så var även fallet när jag köpte en burk Wårby Stockholm Extra Stark 7,2 procent. Tänkte att det är bra att prova de vanliga sorterna som säljer en del på systembolaget. den här sorten ligger mitt i segmentet extra stark lager på burk. Är topp 8 av de olika märkena på Systembolaget.

Färgen är mycket svagt gulfärgad och det är ett vitt snabbt försvinnande skum. Dofterna från glaset består av sötma, lite alkohol och ….. ingenting. Jag sniffar mig fördärvad och hittar till sist en svag doft av knäckebröd. Smaken är dominerad av en otrevlig alkoholbeska, lite knäckebröd och kokta grönsaker.

Jaha…..det här var ju verkligen inte givande. Jag är ledsen men jag försöker hitta något positivt att säga om den men…. burken är rätt fin kanske, eller…

Skippa detta och lägg pengarna på något annat ! Även för att vara en 7,2 tycker jag den här var dålig.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 kommentar

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu