Veckans helgkasse vecka 28

by | jul 15, 2021 | 0 comments

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow
Mauro:

Öl: Fermenterarna, Hello Trendsetter NEIPA, Nr 36271, Burk 440 ml, Alkoholhalt 6,5 %, 49:90

Varför finns den i din kasse? Fermenterarna är så otroligt duktiga och det fullkomligt sprutar ut nyheter därifrån. Jag funderar på att köpa på mig många sorter och jämföra lite. Den här såg spännande ut. Gör som jag och prova dig fram! 

St Bernardus, Abt 12 Magnum LTD, 2021
Jonas H:

Öl:Barlingbo Bryggeri, Galgbacken, Nr 88179, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 5,8 %, 14:90

Varför finns den i din kasse? I tisdags var jag i Visby och besökte då Galgbacken under en guidad busstur (pensionärsvarning jag vet). Självklart vill jag då nu i helgen dricka denna öl Galgbacken. Ska tänka på bödeln och nattmannen under tiden…….

Clown Shoes, Galactica IPA
Jonas F :

Öl: Timmermans, Peach, Nr 71428, Flaska 250 ml, Alkoholhalt 4 %, 21:90

Varför finns den i din kasse? Till helgen blir den en ordentlig belgobeställning, med bland annat Timmermans Kriek och Timmermans Persika som ska blandas till en Timmermans Watermelon. Det låter tokigt men försök gärna. 

Uber-hazy
Ulrik

Öl: Nils Oscar, Södermalmspilsner, Nr 89227, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 5 %, 26:50

Varför finns den i din kasse? Jag har en Södermalmspilsner på kylning här i stugan. Den har jag hört mycket gott om så förväntningarna är på topp! En ljus tjeckisk pilsner kan ju aldrig vara fel, så därför fick den slinka ner i min kasse.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu