Veckans helgkasse vecka 24

av | jun 17, 2021 | 0 Kommentarer

Finn_Helles
Lock Hop & Barrel

Fyra öl till helgen! 

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Nynäshamns Ångbryggeri, Yttre Gaarden

Mauro:

Öl: Nynäshamns Ångbryggeri, Yttre Gaarden, Nr 11704, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 4,9 %, 33:50

Varför finns den i din kasse? Till helgen blir det en ny witbier från Nynäshamn. Älskar stilen och ser fram emot att äta lite färsk fisk till den här. Perfekt till värmen!

Hawkshead, Red Bitter

Jonas H:

Öl: Hawkshead, Red Bitter, Nr 1201, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 4,2 %, 20:90

Varför finns den i din kasse? Till helgen planerar jag att snickra lite i trädgården och grilla kött för en gångs skull. Kommer att kräva en del öl inser jag redan nu och då kommer jag att satsa på Hawkshead red bitter. En bra engelsk bitter tycker jag med bra alkoholhalt för att släcka törsten med också.

Poppels Bryggeri, Double IPA

Jonas F:

Öl: Poppels Bryggeri, Double IPA, Nr 88888, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 8 %, 29:90

Varför finns den i din kasse? Har en liten Poppels revival, så Poppels DIPA i helgkassen. Har alltid gillat DIPA’n och förutom att vara god tycker jag den är prisvärd.

Oppigårds, Saison Naturelle

Ulrik:

Öl: Oppigårds, Saison Naturelle, Nr 50076, Flaska 750 ml, Alkoholhalt 6 %, 53:90

Varför finns den i din kasse? Till helgen ska det tydligen bli svinvarmt och då blir det att läppja en saison i skuggan.

Lock Hop & Barrel

OM oss

av Mauro

Vad är öl för mig ? ÖL för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands Nation i Uppsala.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu