Helgkasse

Veckans helgkasse vecka 17

av | apr 29, 2021 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Pilsner.nu tipsar om fyra öl som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systembolagspåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Mauro:
Öl: Nynäshamns Ångbryggeri, Landsort Lager, Nr 1466, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 5,3 %, 29:30

Varför finns den i din kasse?

Helgens valborgsfirande sker inomhus med familjen. Det blir massa sill, lax, ägg och västerbottensost. Till det så passar det med en klassiker som ligger mig varmt om hjärtat. Älskar Landsorts Lager från Nynäshamn. En favoritlager som passar otroligt bra med sill.

Jonas H :
Öl: Närke Kulturbryggeri, Böhmisk Pilsner, Nr 35853, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 4,2 %, 26:80
Varför finns den i din kasse?

Sista april i helgen i ett Uppsala som till stora delar är avstängt. Ingen forsränning och ingen mösspåtagning mm, Det blir hemma och förhoppningsvis regnfritt och lite grill. Det Kommer att bli min nya favorit just nu som kommer från Närke Kulturbryggeri som kommer att konsumeras nämligen deras Böhmisk Pilsner. En riktigt bra öl i klassisk stil som har hög hinkabilitet och grym balans

Jonas F:
Öl: Remmarlöv/Riegele, Collaboration Maibock, Nr 11706, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 7 %, 29:90
Varför finns den i din kasse?

Jag kommer få min beställning idag och i den ser jag fram mot att prova
Remmarlöv Riegele Collaboration Maibock eftersom det är alldeles för länge sedan jag drack en maibock över huvud taget. En bra maibock ska ha brödighet, bred munkänsla och gärna lite antydan av örtig humle. Det ska bli spännande att se hur de lyckats.

Ulrik :
Öl: Stigbergets, Amazing Haze IPA, Nr 31487, Burk 330 ml, Alkoholhalt 6,5 %, 32:90
Varför finns den i din kasse?

Jag kommer jobba en del i trädgården i helgen för att förbereda årets odlingar. Inget svulstigt Valborgsfirande med andra ord, men en Amazing Haze kommer nog slinka ner när man står där vid grillen. Gottigott!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu