Veckans helgkasse vecka 14

av | apr 8, 2021 | 0 Kommentarer

Pilsner.nu tipsar om fyra öl som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Är du en nyfiken person som ofta frågar vad en bekant eller vän har i sin karaktäristiska påse från Systembolaget? Här kan du läsa vad som finns i vår systembolagspåse inför helgens bravader. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Mauro:
Öl: Beerbliotek, Bockstreet’s Bock Alright, Nr 35633, Burk 330 ml, Alkoholhalt 6,8 %, 25:90

Varför finns den i din kasse?

Jag har fastnat i bockträsket och den här släpptes i veckan. Jag har beställt den och hoppas den har kommit in nu på fredag! Om den inte kommit så kommer jag ställa till en scen!

Jonas H :
Öl: Leufstabruk, Stand by me, Nr 35888, Flaska 330 ml, Alkoholhalt 7,2 %, 27:90
Varför finns den i din kasse?

En ny öl från Leufsta bryggeri vill jag prova i helgen. De släppte nyligen Stand By Me som är en Belgisk Dubbel.

Jonas F:
Öl: 8-Track DIPA, Beer Studio, Nr 31472, Burk 330 ml, Alkoholhalt 8 %, 39:90
Varför finns den i din kasse?

För att jag gillar smakstarka DIPA och den här lät spännande. 

Ulrik :
Öl: Pilsner Urquell, Gambrinus, Nr 11489, Flaska 500 ml, Alkoholhalt 5,2 %, 17:70
Varför finns den i din kasse?

Jag tar gärna en kall Gambrinus. Mest för att det var så länge sedan jag drack den. En god tjeckisk öl är ju aldrig fel, speciellt inte efter ett par timmar på vedbacken.

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Jästbloggare – Rookie

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan.
Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

 

Ulrik Strandberg

av Mauro Marino Jonsäll

Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl men det har eskalerat ordentligt dom senaste åren. Däremot är mitt stora intresse matlagning och det har gjort att mitt ölintresse alltid har varit i nära kombination med mat och hur drycken kan fungera med mat. Så att kombinera mat och dryck är oerhört spännande.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu