Veckans helgkasse – Svensk stout

by | sep 16, 2021 | 0 comments

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow

Mauro:

Poppels Bryggeri
Russian Imperial Stout
Produktnummer: Nr 30285
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 9,5 %

Varför finns den i din kasse? En riktigt riktigt bra russian imperial stout. Den bästa svenska enligt mig. Otroligt god med en bit mörk choklad. En välgjord och elegant vacker pjäs. Väl avvägd och smakrik. Perfekt att bunkra upp ett gäng inför hösten och vintern. 

Clown Shoes, Galactica IPA

Ulrik

Oppigårds, Thurbo Stout
Produktnummer: Nr 89688
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 8,7 %
33:-

Varför finns den i din kasse? Äntligen är höstmörkret här och har lagt sig som en blöt fuktig filt över Uppland. Då får man sitta i stugvärmen, elda brasa och götta sig med en bombastisk imperial stout i ett kupigt glas och låta de högre alkoholerna brumma i bröstet som en en vintertrött liten humla. Hela munnen fylls med mörk choklad, muskovadosocker och härliga lagringstoner. Underbart gott! Mums!

Clown Shoes, Galactica IPA

Jonas F

Uppsala Brygghus, Imperial Stout Blandlåda
Produktnummer: Nr 83565
6 flaskor à 330 ml 1980 ml
Alkoholhalt 10,8 %
399:60

Varför finns den i din kasse? Kör på samma tema, men bumpar upp den lite. Uppsala Brygghus Slumber Joe, 11.5%, massor av doft och smak, men man får ta det lite försiktigt med den. Ingår i den för övrigt alldeles förträffliga blandlådan. Ordervara.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu