Veckans helgkasse – ny svensk öl

av | okt 7, 2021 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgens. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Dugges-Ka-pow

Mauro:

Östersunds Nya Ångbryggeri, Imperial Pils

Produktnummer: Nr 36531
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 7,8 %
35:-

Länk

Varför finns den i din kasse? En Imperial pilsner. Hur gott låter inte det? För bra för att vara sant. En av mina nya favoriter: Östersunds nya Ångbryggeri har precis släppt den och jag tror den är magisk. 

Clown Shoes, Galactica IPA

Jonas H

Remmarlöv, California Common

Produktnummer: Nr 12677
Burk 330 ml
Alkoholhalt 5,3 %
24:90

Länk

Varför finns den i din kasse? Den 5 oktober släpptes det en California Common från Remmarlöv gårdsbryggeri på Systembolaget. En ölstil som tidigare kallades för steam beer men bytte namn för ett tag sedan. Jag gillar den stilen och är mycket nyfiken över vad de har hittat på med den på Remmarlöv.

Clown Shoes, Galactica IPA

Jonas F

Närke Kulturbryggeri, Auld Reekie

Produktnummer: Nr 36661
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 8,6 %
39:-

Länk

Varför finns den i din kasse? Oj vad svårt. Finns massor jag vill rekommendera… Det finns många bra lokala bryggerier nuförtiden och det är fullt sjå att hålla undan. Men efter att ha sökt lite på svensk öl som släppts på senaste tiden så har jag en kandidat:
Auld Reekie från Närke Kulturbryggeri. Jag har alltid varit svag för Skotsk Ale, med lite högre styrka, bredare smak med inslag av limpa och torkad frukt. Den här skulle jag vilja prova.

Clown Shoes, Galactica IPA

Ulrik

Oppigårds, Tulsen IPA

Produktnummer: Nr 11027
Burk 440 ml
Alkoholhalt 6,5 %
44:-

Länk

Varför finns den i din kasse? Oppigårds är ju en av favoriterna och nu släpper dom en hazy ipa som jag känner att jag bara måste prova. Med vetemalt och havre samt humlesorterna Nelson Sauvin, Galaxy, Mosaic och Amarillo kan det ju bli hur bra som helst!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu