Världens hetaste öl ?

av | mar 16, 2021 | 0 Kommentarer

Signal One Challenge

Logotype för ölen

Även om Guinness, i sin bok Guiness World Records, håller reda på världens äldsta öl och till och med den största samlingen av ölflaskor som någon har, så har den för närvarande inte en lista över världens hetaste öl. Roy Parrish, som är delägare i Matltese Brewing Co i Virginia USA gör sitt bästa för att ändra det.

De gör sedan ett tag en öl som heter Signal One Challenge där man tillsätter Carolina Reaper i ölen. det går lite isär om hur mycket de tillsätter men knappt två kilo på 300 liter öl. Detta ska oavsett volymen göra det till det hetaste ölen just nu på marknaden och de försöker få in den i boken som just det.

Ja det var väl bara det som behövdes nu när många har försökt göra den starkaste ölen ett antal år.
Ja ibland funderar jag faktiskt…….

/Jonas H

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Jästbloggare – Rookie

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan.
Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

 

Ulrik Strandberg

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Provningslänkar 210415

Provningslänkar 210415

Youtube: https://studio.youtube.com/.../UCYizZlJAEU.../videos/live...facebook: https://www.facebook.com/pilsner.nu/videos/1061246494283974

Pilsner.nu