Våra favoriter på Systembolaget i olika ölstilar

av | nov 30, 2020 | 0 Kommentarer

Vi kommer att från och med i morgon 1 December lista våra favoriter på Systembolaget i de olika kategorier som Systembolaget använder. Vi har haft lite diskussioner eftersom framför allt jag ( Jonas H ) inte gillar deras indelning och ville ha en annan. Dock har de vettige hos oss ( Mauro ) övertalat mig att vi gör detta för er läsare i första hand, och eftersom merparten av all försäljning i Sverige går genom Systembolaget ska vi självklart använda deras indelning.
Men jag muttrar lite 😉

Vi kommer även av den anledningen att använda de definitioner Systembolaget har på sina kategorier. Detta av samma anledning som ovan ( Ja, jag som var emot det också såklart 😉 ). Så alla definitioner följer slaviskt Systembolaget och deras copyright och deras sätt att presentera kategorin.

När December tar slut så kör vi vidare i Januari tills dess vi gått igenom alla de som finns på Systembolaget.

/Jonas H, Jonas F & Mauro – aka  Il buono, il brutto, il cattivo ( ni får gissa vem som är vem )

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu