Tre blir fyra

av | dec 3, 2016 | 0 Kommentarer

”The more the merrier” brukar man ju säga på engelska och det är det vi slagit fasta på den senaste tiden. Mauro Marino kom ju in för ett tag sedan och nu har vi bestämt att utöka med ytterligare nämligen vår senaste jästbloggare, Ulrika Bohlin.

Varför det kanske ni undrar ? Jo, jag och Jonas F har fått mindre och mindre tid den senaste tiden för att hinna med bloggen i den utsträckning som vi vill, samt att vi tyckte det var dags att skjuta in lite yngre förmågor tillsammans med oss.  Ulrika bor även i Stockholm till skillnad från oss andra tre som bor i Uppsala, så på detta sätt hoppas vi kunna utöka vår närvaro på event i Stockholmstrakten.

Ulrika Bohlin

Ulrika har, jämte Mauro, också ett genuint matintresse så förhoppningsvis kommer det mycket recept, smakkombinationer, mat- och dryckesevent mm från deras tangentbord i framtiden också. Vi får väl se.

Ulrika har tidigare bland annat jobbat som ölguide på Slottskällans Bryggeri och har liksom jag pluggat lite dryck i Grythyttan. Hon är ingen Hop-Head vilket är bra, för då får vi en som är lite ’normal’ också kanske 😉

Det är med stor glädje jag hälsar henne välkommen till Pilsner.nu, och så hoppas jag att få åka med på hennes motorcykel så klart.

 

/Jonas H

 

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu