Tre blir fyra

by | dec 3, 2016 | 0 comments

Egger original annons

”The more the merrier” brukar man ju säga på engelska och det är det vi slagit fasta på den senaste tiden. Mauro Marino kom ju in för ett tag sedan och nu har vi bestämt att utöka med ytterligare nämligen vår senaste jästbloggare, Ulrika Bohlin.

Varför det kanske ni undrar ? Jo, jag och Jonas F har fått mindre och mindre tid den senaste tiden för att hinna med bloggen i den utsträckning som vi vill, samt att vi tyckte det var dags att skjuta in lite yngre förmågor tillsammans med oss.  Ulrika bor även i Stockholm till skillnad från oss andra tre som bor i Uppsala, så på detta sätt hoppas vi kunna utöka vår närvaro på event i Stockholmstrakten.

Ulrika Bohlin

Ulrika har, jämte Mauro, också ett genuint matintresse så förhoppningsvis kommer det mycket recept, smakkombinationer, mat- och dryckesevent mm från deras tangentbord i framtiden också. Vi får väl se.

Ulrika har tidigare bland annat jobbat som ölguide på Slottskällans Bryggeri och har liksom jag pluggat lite dryck i Grythyttan. Hon är ingen Hop-Head vilket är bra, för då får vi en som är lite ’normal’ också kanske 😉

Det är med stor glädje jag hälsar henne välkommen till Pilsner.nu, och så hoppas jag att få åka med på hennes motorcykel så klart.

 

/Jonas H

 

Egger original annons

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu