Topp 200 på Systembolaget 2020 – Rätt Volymer

av | feb 18, 2021 | 0 Kommentarer

Här är den rätta listan på topp 200 på Systembolaget 2020. den som Systembolaget publicerade på sin sida var fel. De själva anser att en produkt med samma namn men olika alkoholhalt ska slås ihop till en och samma samt att de inte lagt ihop flaska och burk på vissa sorter. De redovisade även Budvar på två ställen i listan samma där en för flaska och en för burk.

Efter lite crunchande i Excel är det så här den ska se ut om man utgår från den stora filen med total försäljning under 2020. 
Hoppas bara jag fått det rätt nu man bli knäpp efter ett antal timmar i det programmet 😉

Titta och fundera på vad som dricka i Sverige. Ska se om jag kan få fram förra årets siffror och lägga in också men tveksamt

/Jonas H

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Jästbloggare – Rookie

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan.
Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

 

Ulrik Strandberg

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu