Topp 101 – 200 på Systembolaget 2022

av | feb 17, 2023 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Plats 101 – 200 på Systembolagets försäljning 2022. Jag tycker den ser roligare ut än topp 100 om jag ska vara ärlig 😉
Kan även säga att jag hittade ett fel i topp 100 så den uppdaterades idag 230217 vid 13.00 tiden. Jag skyller på det att alla produkter heter olika på olika förpackningsstorlekar så det är över 6000 rader i dokumentet att gå igenom manuellt. och ibland stirrar man sig blind 😉

Kolumnerna är rankning, namn, ursprungsland och volym i liter

/Jonas H

OM oss

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu