Beer Barrel

Topp 101 – 200 på Systembolaget 2022

av | feb 17, 2023 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Plats 101 – 200 på Systembolagets försäljning 2022. Jag tycker den ser roligare ut än topp 100 om jag ska vara ärlig 😉
Kan även säga att jag hittade ett fel i topp 100 så den uppdaterades idag 230217 vid 13.00 tiden. Jag skyller på det att alla produkter heter olika på olika förpackningsstorlekar så det är över 6000 rader i dokumentet att gå igenom manuellt. och ibland stirrar man sig blind 😉

Kolumnerna är rankning, namn, ursprungsland och volym i liter

/Jonas H

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu