The Bishops Arms Uppsala Header

The Bishops Arms Uppsala

by | mar 2, 2017 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Har varit och hälsat på hos The Bishops Arms Uppsala inför öppningen den 3 Mars, och jag kan säga att det här kommer att bli bra och roligt.

Jag träffade en stressad Lisa K Larsson som är barchef där, dagen innan öppnandet, och det fanns en och annan sak att göra för henne. Telefonen ringde oavbrutet och alla drog i henne så jag är otroligt tacksam att hon tog sig tid för mig och ett litet snack om hur det kommer att bli där.  De öppnar i bottenvåningen på nybyggda Elit Hotell Academia precis nere vid järnvägsstationen i Uppsala, och kommer att få en stor trevlig uteservering när vädret så tillåter. Det kommer att finnas plats för runt 200 gäster när lokalerna är färdigställda och det finns trettionio olika kranar för fatöl och fyra för handpumpad öl. Sjutton av dessa fatölskranar kommer att vara utan fast innehåll så att Lisa & Co själva kan styra över innehållet. Det kommer att bli lokala saker från Jackdaw Brewery och Tempel Brygghus men även annat som efterfrågas och poängsatts med minst 3.5 på Untappd.

Och vilket innehåll de kommer att ha under öppningskvällen. Lisa nämnde i förbifarten saker som: ett fat av Jackdaw Brewerys Cuve Sofie vilket är deras hjortronöl de gjort med Alvinne i Belgien. Ett fat Manta Ray DIPA från Ballast Point som landade med flyg igår onsdag, Europapremiär av Stone Brewerys Little Bastard, Clairvoyance IPA från Magic Rock Brewing, ett fat Omnipollo/Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout och ett fat Kentucky Common även det från Magic Rock Brewing, vilket tydligen är det enda fat som kommit till Sverige. Inte illa skulle jag vilja säga !

The Bishops Arms Uppsala
Lisa K Larsson The Bishops Arms Uppsala

Lisa K Larsson – Barchef
foto (c) – Elite Hotel Academia

The Bishops Arms Uppsala
The Bishops Arms Uppsala
The Bishops Arms Uppsala
The Bishops Arms Uppsala

Det här är The Bishops Arms nummer 41 i Sverige, och vi i Uppsala har fått vänta länge men nu är väntan över. Jag tror att det här kommer att bli riktigt bra med tanke på de muskler som finns i bakgrunden på kedjan och med en sådan person som Lisa i fronten. Jag anser att hon är en mycket kunnig och kompetent person som kommer att kunna ta detta ställe till oanade höjder. De kunde inte hitta en bättre person till jobbet som barchef på Bishops i Uppsala anser jag.

Så Ni som bor i Uppsala se till att börja köa i tid i morgon före klockan 16.00 och ni som bor utsocknes som Stockholm eller andra orter, sätt er på tåget och åk hit för Uppsala är numera en stad att räkna med när det gäller bra pubar och restauranger.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu