fbpx

Systembolaget testar specialbutik för öl

av | feb 7, 2020 | 0 Kommentarer

Kom ett pressmeddelande nyss från Systembolaget och det ser spännande ut tycker jag : 

 
Systembolaget tar nu nästa steg i att förbättra servicen och utbudet till ölintresserade kunder och öppnar en specialbutik för öl i Göteborg. Testbutiken öppnar i höst och kommer ligga i Nordstan i Göteborg, i anslutning till den befintliga butiken där.
 
– Detaljerna är inte klara ännu men vi vill erbjuda ett brett och djupt sortiment med olika stilar, olika ursprung och många olika producenter. Butiken kommer ha många ölnyheter och ett brett utbud av ekologisk och alkoholfri öl. Det kommer vara ett levande sortiment där vi testar oss fram, säger Märta Kuylenstierna, Systembolagets kategorichef för öl.

Kunderna i specialbutiken kommer möta några av våra mest ölkunniga medarbetare. Den nya butiken ger även möjligheter att testa nya tjänster och erbjudanden.

Att testet sker just i Göteborg beror bland annat på att det där finns många kunder med stort ölintresse och att vi snabbt kan få feedback och fortsätta utforma konceptet. I testet ingår allt från sortiment till inredning, kommunikation och kunskapsöverföring.

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

[instashow id="4"]
Pilsner.nu