Systembolaget testar specialbutik för öl

av | feb 7, 2020 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022
Kom ett pressmeddelande nyss från Systembolaget och det ser spännande ut tycker jag : 

 
Systembolaget tar nu nästa steg i att förbättra servicen och utbudet till ölintresserade kunder och öppnar en specialbutik för öl i Göteborg. Testbutiken öppnar i höst och kommer ligga i Nordstan i Göteborg, i anslutning till den befintliga butiken där.
 
– Detaljerna är inte klara ännu men vi vill erbjuda ett brett och djupt sortiment med olika stilar, olika ursprung och många olika producenter. Butiken kommer ha många ölnyheter och ett brett utbud av ekologisk och alkoholfri öl. Det kommer vara ett levande sortiment där vi testar oss fram, säger Märta Kuylenstierna, Systembolagets kategorichef för öl.

Kunderna i specialbutiken kommer möta några av våra mest ölkunniga medarbetare. Den nya butiken ger även möjligheter att testa nya tjänster och erbjudanden.

Att testet sker just i Göteborg beror bland annat på att det där finns många kunder med stort ölintresse och att vi snabbt kan få feedback och fortsätta utforma konceptet. I testet ingår allt från sortiment till inredning, kommunikation och kunskapsöverföring.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu