Systembolaget tar ett steg till

av | aug 14, 2012 | 0 Kommentarer

Fick igår ett mail från systembolaget som började med följande innehåll :

Detta är ett jättesteg framåt för alla oss som driver bloggar och skriver om öl på andra sätt i Sverige. En form av erkännande från Systembolaget att vad vi gör fyller en funktion i informationsflödet om dryck i Sverige just nu. Jag vet att Skandinaviska Ölskribenters Förening jobbat för att få igenom detta ett tag, och har lyckats med det på ett mycket bra sätt. Genom detta får jag och andra tillgång till alla nya produkter innan de släpps på systembolaget, och kan skriva om dem så ni förhoppningsvis kan bilda er en uppfattning om vad jag tycker är bra redan innan det släpps.  Jag sticker inte under stol med att det kommer att bli betydligt billigare för mig också eftersom jag slipper köpa alla produkter när de släpps på systembolaget.

HURRA säger i alla fall jag för vad som sker i ölbloggarsverige just nu.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu