Sveriges Bästa IPA 2021 – Folkets Val

av | jul 16, 2021 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Så var det dags igen. Vi tänkte att ni alla ska vara med och rösta fram Sveriges Bästa IPA – folkets val 2021.
Allt sker på samma sätt som senast på Sveriges Bästa Lager – ni förslår vilja svensktillverkade IPA som ska vara med och tävla sedan får ni alla rösta om vilka som ska vara med i en final. Finalen kommer att ske den 13 Oktober och precis som senast kommer Jan-Erik ”Janko” Svensson från Janko-podden och Ronny Karlsson från Beernews att vara med i finalpanelen och tycka till om ölen som är i finalen. Självklart kommer några av oss också att vara med och allt modereras av Mauro. 

Så kom nu med förslag på produkter som man kan beställa i hela Sverige styckevis dvs lokalt sålda och de som har kollikrav faller dessvärre bort eftersom det är svårt för alla att kunna få tag på de produkterna.

Förslag som kommentar här på pilsner.nu, på facebooksidan eller via mail till info@pilsner.nu

/Jonas H

 

OM oss

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri i Uppsala. Jag har tidigare suttit i Stallhagens styrelse ett antal år men numera dricker jag mest öl, åker som öldomare i Europa när det inte är Corona, och bloggar så mycket jag hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

  1. Internationella IPA dagen 2021 - Pilsner.nu - […] perfekt dag att dricka IPA på samt att rösta på deltagare i vår tävling Sveriges bästa IPA 2021- folkets…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu