Stockholm Beer & Whisky Festival återvänder till Nacka Strand

by | feb 22, 2024 | 0 comments

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Efter ett uppehåll är det äntligen dags för en av årets mest efterlängtade evenemang för öl- och whiskyälskare att återvända till Nacka Strand. Mellan den 5:e och 7:e september 2024 kommer mässan att återupplivas med full kraft och erbjuda en upplevelse för alla besökare.

Det är med stor glädje och förväntan vi fick veta att Stockholm Beer & Whisky Festival återvänder med full ös i kranarna. Mässan kommer att locka till sig entusiaster från när och fjärran för att njuta av det bästa inom öl- och whiskyvärlden.

Vad kan besökarna förvänta sig?

Under dessa tre dagar kommer Nacka Strand att förvandlas till festival som älskar goda drycker. Besökarna kan förvänta sig ett urval av öl och whisky att utforska och njuta av. Från hantverksbryggerier till etablerade destillerier kommer det finnas något för alla smaker.

Historien bakom mässan

Festivalen grundades med visionen att skapa en plattform där öl- och whiskyentusiaster kan samlas för att utforska och njuta av ett brett utbud av drycker. Sedan starten har evenemanget blivit en årlig tradition och ett höjdpunkt för många.

Genom åren har festivalen vuxit och utvecklats, lockande både lokala producenter och internationella varumärken. Besökarna har haft möjlighet att delta i provningar, workshops och träffa experter inom branschen.

Njut av provningar och workshops

För de som vill fördjupa sin kunskap och uppleva nya smaker kommer det finnas provningar och workshops ledda av experter inom branschen. Från nybörjare till erfarna kommer alla att kunna lära sig något nytt och spännande.

Välkommen i höst

Så markera dina kalendrar och gör dig redo för en helg fylld av smakupplevelser och gemenskap. Oavsett om du är en inbiten öl- eller whiskyentusiast eller bara nyfiken på att utforska den spännande världen av hantverksdrycker är Stockholm Beer & Whisky Festival det perfekta tillfället att göra det.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu