Stockholm Beer & Whisky Festival 2009

av | sep 10, 2009 | 1 kommentar

Hej på er !logo

Nu är det klart med att vi skall försöka få iväg en buss från Uppsala Till SthBeer. Det blir på Torsdagen 24/9. Varför torsdag undrar ni ??’ Jo Vis av erfarenhet så är det den lugnaste dagen då det är minst folk som besöker montrarna så att man kan få tid till att snacka med folk där. Torsdagen är oxå fackdag dvs att det finns många personer som är drivande på företagen i de olika montrarna och det kan alltid vara kul.

Tanken är att bussen går från Uppsala centralt kl 15.30 och går tillbaka från Mässan kl 22.00. Vi är tillbaka i Uppsala runt 23.15 igen.

Förutsättningen för att detta skall fungera är att vi får en full buss annars går det inte ihop ekonomiskt och detta skall ju vara en nollaffär för oss som anordnar det. Pris ?? 400 sek tor med entré och provningsglas men det kräver att vi blir minst 35 personer som åker.

Kontrollera kalendern, ring era vänner och boka plats så vi kommer iväg på en av årets största dryckesupplevelser Max 50 platser i bussen ! Först till kvarn……

Svar till : jonas@pilsner.nu

/Jonas H

www.stockholmbeer.se

Skicka gärna vidare och ragga folk !!!!!!

Loggan till höger…….Källa: Stockholms Öl & Vin AB Foto: Örs Gubas

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 kommentar

  1. Möller

    Det var mycket trevligt om än lite dyrt.

    Nu menar jag inte att det var dyrt på mässan. Det som var dyrt var att väcka mitt slumrande ölintresse igen. Jag har plågat lokala systembolagstanter med djupdykningar i ölsortimentet och beställt flaskor från hin och när.

    Tack Jonas

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu