Stigbergets varslar personal

by | maj 8, 2023 | 0 comments

Stigbergets bryggeri varslar 14 av 35 tjänster, rapporterar Göteborgs-Posten. Hantverksölbranschen har ökat i popularitet under åren, med fler och fler bryggerier som dyker upp över hela världen. Tyvärr har dom ekonomiska kostnaderna haft en betydande inverkan på branschen, och många bryggerier har haft svårt att hålla sig flytande. Stigbergets Bryggeri, har nyligen meddelat att de kommer att varsla några av sin personal. 

Tuff situation för hantverksölbranschen

Pandemin har haft en betydande påverkan på hantverksölbranschen, med många bryggerier som kämpar för att hålla verksamheten igång. Med barer och restauranger stängda eller med begränsad kapacitet har många bryggerier förlorat en betydande del av sin intäkt. Dessutom har pandemin orsakat störningar i leveranskedjorna, vilket har gjort det svårt för bryggerierna att få tag på de nödvändiga ingredienserna och utrustningen för att producera sina produkter. Tyvärr har dessa utmaningar lett till att många bryggerier har tvingats minska sin personal eller stänga ner helt och hållet. Utöver det så har dom ekonomiska förutsättningarna gjort det mycket svårare att bedriva verksamhet. Att sälja öl har blivit svårare med anledning av  ökade kostnader, ökade priser och minskad konsumtion.

Stigbergets Bryggeris beslut att varsla personal

Stigbergets Bryggeri är ett av de många bryggerierna som har påverkats av dagens ekonomiska situation. Bryggeriet, som ligger i Göteborg, har meddelat att de kommer att varsla några av sin personal på grund av den ekonomiska påverkan. Beslutet var inte enkelt för bryggeriet, men de ansåg att det var nödvändigt för att säkerställa företagets långsiktiga hållbarhet. 

Framtiden för Stigbergets Bryggeri

Även om nyheterna om Stigbergets Bryggeris varsel är oroande, har bryggeriet sagt att de kommer att fortsätta driva sin verksamhet och producera sina populära hantverksöl. De har också uttryckt hopp om att de kommer att kunna återanställa en del av personalen i framtiden. Det är viktigt att stödja lokala företag under dessa utmanande tider, och vi kan alla göra vårt för att fortsätta njuta av hantverksölen som produceras av Stigbergets Bryggeri och andra lokala bryggerier.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu