Stallhagen Us Red Ale

av | aug 20, 2012 | 0 Kommentarer

Vi rullar vidare med Stallhagens produkter. Us Red Ale drack jag redan på Stockholm Beer and Whisky Festival 2011 då den fanns på fat hos Wicked Wine. Jag kommer ihåg att jag gillade den då, och undrar om det är så fortfarande det vill säga är flaskan lika tilltalande som fatet. Dessvärre försvann flaskan innan jag han fota den.

Färgen är ljust brunorange med drag mot det rödaktiga och har ett smutsvitt  mycket småbubbligt fint skum som ligger kvar läge på toppen av ölen. Mycket snyggt. Doften är stor av gräsig-humle, elegant maltighet, drag av minerala toner och en liten lätt otroligt tilltalande doft av torkade jordgubbar. Smakerna som jag förnimmer när ölen virvlar runt i min munhåla är självklart en blommig humlebeska med klara nötiga inslag som planar ut i en rätt kort men snygg plåtbeska som ligger uppe i munnen på tungsidorna inte nere i halsen.

Oj va snygg. Det man provar på Sth Beer blir i bland lite hafsigt för man snackar så mycket med folk samtidigt, men jag tycker nog att flaskan är minst lika bra som fatet, om inte till och med bättre. Hittar ni denna så köp den och prova.

Ytterligare en lysande produkt från Stallhagen och Matte !

 

 

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu