Söt Sötare Sötast….

av | jul 14, 2010 | 0 Kommentarer

Man undrar ibland varför vissa produkter görs. Vissa bryggerier fullkomligen kräks ut olika sorter varje vecka eftersom alla vi galningar ’måste’ köpa allt nytt. Alla verkar vara one-shots som bara bryggs en gång och aldrig mera. Det här är i alla fall en produkt som jag hoppas är en one-shot, för detta är riktigt konstigt.  Imperial DunkelWit från Norge Ø. När man öppnar flaskan sprider sig en söt kvalmig doft av koriander och mörk söt limpa. Jag funderar under någon sekund om det är en julöl eftersom min tankar på en gång gick till alla julöl man testar då. Skummet är knappt godkänt anser jag. Småbubbligt iofs men för att vara en wit ska det vara bättre. Färgen är mycket mörkt brun. Doften är alltså koriander, gräs, mörk limpa, mörk limpa och mörk limpa. Nej jag stammar inte när jag skriver jag vill bara att ni ska förstå hur dominerande den är i doften. Man har oxå drag av citrus av det slaget man finner i en Radegast. Smaken är totalt dominerad av sötma. Det är som att få en mörk sockertopp som är indränkt i mörk sirap insparkad i munnen. Tror aldrig jag smakat något som man upplever som så sött. Finns inga tecken på att den är 10 procent stark förutom sötman då. Det finns drag av citrus, apelsin och koriander oxå. Samt mörk limpa. Nämnde jag det ? 

Nä, lägg era pengar på något annat som är drickbart, eller om ni vill prova något annorlunda så köp en ananascider eller så.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu