Pilsner.nu expanderar

by | nov 18, 2013 | 1 comment

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Jonas_F

Det är ett stort steg att ta att släppa in en ny person i sin blogg när man skrivit i många år, men jag tyckte det var dags. Jag får mer och mer jobb som är dryckesrelaterat och tiden räcker inte riktigt till för allt som jag vill förmedla till er läsare. Jag kan därför glädjande säga att Jonas Flygare kommer att börja skriva här på Pilsner.nu. Det är en person som har gått på mina provningar av och till och som jag stött på i olika öl-sammanhang i flera års tid.

Varför ville jag ha med just honom då ? Jo för att jag har blivit imponerad av hans sätt att plocka smaker och dofter på olika produkter som vi har provat gemensamt, han tycker och tänker inte alltid som jag samt det faktum att han brygger lite själv också vilket jag inte gör. Alla dessa tre sakerna gör att vi kommer att kunna bredda bloggen genom att vi kanske kommer att köra provningar där vi båda recenserar samma öl samt att ni förhoppningsvis kommer att kunna läsa lite mer om just hembryggning här på Pilsner.nu i fortsättningen. Sen är han Belgo-freak som jag när det gäller öl, så det finns väl en risk att det blir mer Belgisk öl också. Han har faktiskt varit jäst-bloggare här tidigare –> Zythos

Varmt välkommen Jonas Flygare det här kommer att bli kul !

 

PS
Vad han har i glaset på bilden ovan vill jag inte veta !
DS

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 Comment

  1. Nillas

    Va roligt att ni nu blir två. Pilsner.nu har alltid haft mycket intressant att dela med sig, och jag förstår att det har varit svårt att hinna med ensam. Kul.

    Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu