Pilsner.nu blir tre

av | nov 1, 2016 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Det är med stor glädje vi kan presentera Mauro Marino som ny skribent på Pilsner.nu.

Mauro har tidigare varit jästskribent här hos oss, och kommer att skriva en hel del om mat och öl i kombination är det tänkt. Vi har träffat på honom i ölvimlet i Uppsala och Stockholm och tycker att han har en likande uppfattning som vi om öl.

Så här skriver han om sig själv :

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

Där fick man experimentera med urval och inköp. Däremot är mitt stora intresse matlagning och det har gjort att mitt ölintresse alltid har varit i nära kombination med mat och hur drycken kan fungera med mat.

Så att kombinera mat och dryck är oerhört spännande. Skulle jag få välja så skulle jag göra det hela dagarna.

 

Varmt Välkommen Mauro

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu