Perfect Draft

Hopt.se blir PerfectDraft.com

by | jan 17, 2023 | 3 comments

Cuvee des trolls

Satte mig häromdagen för att beställa lite öl från Hopt.se och noterade att de flaggade för ett namnbyte till Perfectdraft.com. När jag sen gick in under flasköl så var det helt tomt och maggropskänslan var att de nog nu helt går över till öl på fat.

Ett brev till kundtjänst senare så bekräftades farhågorna, den nya butiken kommer bara att sälja på fat.

Det är både bra och dåliga nyheter, bra på så vis att fatförsäljningen uppenbarligen går så bra att de tycker det är värt att nischa sig. Dåligt eftersom vi tappar en bra butik som dessutom är säker att beställa från i och med att de betalar in punktskatterna.

På Facebook så har det redan landat en del kommentarer från kunder som inte gillar detta och det kommer bli intressant att se hur beslutet påverkar dem.

Även den bakomliggande franska firman Saveur-Biere byter till samma utbud, jag hade en förhoppning att de skulle vara kvar med flaskutbudet – men icke.
Om du är kund så kan det löna sig att kolla på de glas och ölsatser de har kvar för de säljs just nu till nedsatt pris inför omlanseringen.

Fler fatnyheter…

Det har ju kommit fler fatformat, som SUB på två liter och BLADE på åtta liter, men de anläggningarna har en annan tillverkare och det känns inte som att forna Hopt kommer tillåtas ta in dem i sortimentet.
Det är synd eftersom det hade gett oss kunder ett större utbud av både format och öl, men förhoppningsvis kan konkurrensen tvinga fram ett större utbud av öl på formatet.
I dagsläget säljs vad jag vet inte SUB/BLADE till Sverige, men vi har detta under bevakning, kontakt med befintliga webbutiker som för dem och kommer recensera så snart det går.

/Jonas F

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Flygare Jonas

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse vi hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast jag är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än jag orkar prova, så intresset lär bestå

Kommentarer

3 Comments

 1. Daniel Börresen

  Märkte det med, då blir det förmodligen inga fler Beery Christmas… Tråkigt

  Reply
  • Anonym

   Jag försöker hitta årets kalender, men går bet.
   Vet vi med säkerhet att dom slutat med den?

   Reply
 2. Lena

  Letar också febrilt efter årets julkalender men går också bet 🙁
  Nu finns det ju inte ens ”paket” med hopplock av öl att beställa, vad händer??

  Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu