öl ölprovning pilsner ölintresse

Det går alldeles utmärkt att boka oss för dryckesprovningar med öl eller whisky på programmet. Vi gör det på ert företag, på restauranger, via nätet eller privat i hemmet hos er.  Vi har under de senaste 20 åren gjort över 500 provningar under olika omständigheter.
Jag kan ordna lokaler centralt i Uppsala om det behövs för provningstillfället, och på den ena är det heller inget problem att ordna med mat efter provningen. Vi håller oss helst till provningar med en radie runt Uppsala på 15 mil men allt går att diskutera.
En normal provning är en och en halv till två timmar och bygger på att vi för en konversation tillsammans om smaker, dofter och upplevelser.

Upplägget är något vi kan komma överens om men exempel på några olika vi gjort är :

  • Ölprovning : Around the world – 5-6 olika öl från olika delar av världen och pratar om vad som påverkat ölen åt olika håll.
  • Ölprovning : Temaprovning Bryggeri – 5-6 olika sorter från ett och samma bryggeri där vi letar efter ’hussmaker’ och annat
  • Ölprovning : Temaprovning Land –  5-6 olika öl från ett land och titta närmare på det landets ölstilar och smaker
  • Ölprovning : Nybörjarprovning – 5-6 olika sorters öl där vi tittar på de olika stilarna som är störst i världen just nu

ölprovning

Detta är bara exempel på vad vi kan hitta på tillsammans och vi har självklart F-skattsedel för denna typ av verksamhet.

Är ni intresserade av en provning så skicka ett mail till provning@pilsner.nu så återkommer vi med en offert så fort som möjligt.

/Jonas H Andersson

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Pilsner.nu