fbpx

Old Foghorn och St Agur

av | jan 22, 2015 | 0 Kommentarer

Det är mycket skriverier om hur man parar mat och dryck på nätet hela tiden. En del personer skriver jämt att det inte går att para öl och ost, men det håller jag inte med om.

Ett exempel på detta som föll på plats för mig var när jag öppnade en Old Foghorn från Anchor Brewing Company till några tallrikar med ost vi hade hemma. En av ostarna var en lysande god St Agur och jag kan säga er att när jag la den på ett Kornmokex och drack ölen till det så reste sig håret på mina armar. Håret på mina armar bruka resa på sig när jag vår grymma upplevelser mestadels inom mat och dryck, och jag kan säga att detta var en.

Sältan i osten och sötman i kexet gifte sig på ett lysande sätt med alkoholen och sötma i Old Foghorn.

Old Foghorn med St Agur

Old Foghorn med St Agur

Om ni inte vet vad ni ska prova på fredag, så har jag ett tips. Men om ni kan köp St Agur i manuell disk, för den färdigpackade brukar vara lite klen i smak och sälta.

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

[instashow id="4"]
Pilsner.nu