Öl som gör världen till en bättre plats – Guinness Extra Stout

av | sep 8, 2021 | 0 Kommentarer

Herman Hedning

Vi tipsar om öl som gör världen lite bättre. Här kommer våra historier och upplevelser kring öl som vi gärna berättar lite extra om. Drycken behöver inte finnas på Systembolaget utan kan komma från alla platser där vi druckit en minnesvärd öl. Längden på våra historier kan variera. Ibland vet vi inte ens vad drycken heter men vi hoppas kunna dela med oss av våra minnen och slå ett slag för all världens öl. Öl gör ju faktiskt världen lite bättre.

Guinness Extra Stout

Guinnes Extra Stout drack jag i mängd och parti förr i tiden, typ innan jag började brygga öl en gång för många år sedan. Drömmen var ju att att som nybliven hembryggare brygga sin egen Classic Irish Style Stout och det var ju endast det som bryggdes där i begynnelsen av min hembryggarkarriär. /Ulrik

Dugges-Ka-pow

Guinness, Extra Stout

Tillverkad i Irland
Smakrik, rostad öl med tydlig beska, inslag av kaffe, soja, pumpernickel, charkuterier, apelsinskal och lakrits.
BESKA
FYLLIGHET
SÖTMA
Produktnummer: Nr 1561Nr 1561
Flaska 330 ml
Alkoholhalt 5 %

Länk till Systembolaget

ANNONS

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Mauro

Vad är öl för mig ? ÖL för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands Nation i Uppsala.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu