Öl och Dryckesmässan Kungsbacka 2017

by | maj 8, 2017 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

I helgen den 12-13 Maj 2017 kommer en Öl & Dryckesmässan Kungsbacka äga rum. Det är första gången denna mässa hålls och det är en rolig och bra samling utställare på mässan.

Mässan arrangeras av Home of Drinks i ishallen mitt i Kungsbacka, och all information om mässan kan ni hitta på hemsidan : Dryckesmassan.se

Så här beskriver de sig själva och mässan :

Home of Drinks AB är både distributör och importör. Vi säljer för flera svenska mindre bryggerier och importerar företrädesvis tysk öl från Bryggeriet Pfungstädter. Under senaste året har man deltagit på flera olika mässor och festivaler som säljer öl och whiskey av olika slag.
Erfarenheterna har varierat, små mässor kan vara bra och större kan vara mindre bra. Det har visat sig att den bästa varianten är när det finns en bra balans mellan antal utställare och antal besökare. Enligt egen liten undersökning bör inte antalet besökare överstiga 50 st per utställare.
En annan viktig faktor är mixen av utställare. Viktigt att det inte bara är öl och heller inte för mycket starksprit och gärna lite mat mellan varven. Ett annat faktum är att antalet kvinnor är kraftigt underrepresenterade bland besökarna.

Det som vi vill göra med Öl- och dryckesmässan i Kungsbacka är att skapa ett upplevelseforum i smaker. Öl, vin, korv, sprit varvat med lotterier och livemusik. En folkfest helt enkelt! Vi kommer att erbjuda ostron och hoppas att även kunna servera grodlår.

 

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu