Oceanbryggeriet – Eko Pale Ale

av | aug 16, 2010 | 1 kommentar

När jag skrev inlägget om Glenn Nr 5 började jag fundera varför min recension av denna produkt inte låg ute. Insåg då att förutom att det finns lite saker att dricka igenom så fanns det även en trave med redan procade produkter som jag missat lägga ut. Suck. Tiden tiden tiden.  Den räcker aldrig till. Av någon konstig anledning verkar det som att jag prioritera att prova en till öl istället för att skriva om den jag redan provat . Konstigt 😉

När man häller upp denna svenska ekologiska pale ale så bildas det ett trevligt smutsvitt skum som lägger sig som ett massivt täcke ovan på en roströd öl med hög lyster. Doften är mycket trevlig med drag av plommon, karamell, maltsötma, lite brända toner och ett lätt inslag av surkörsbär. Smakmässigt är den snygg med bra balans och drag av knäckebröd och en enkel snygg beska som är lätt metallisk på slutet. En enkel snygg balaserad ale från Oceanbryggeriet. Hoppas att det kommer fler från dem till mina breddgrader.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 kommentar

  1. bark

    Det här är en av mina favoriter från Ocean, tillsammans med Göteborgsporter och Black. Snygga välgjorda tolkningar av klassiska ölstilar.

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu