Nya ölmässor i Sverige från Expo Stories

av | feb 22, 2021 | 0 Kommentarer

Tre nya Ölmässor lanseras i Sverige 2022 genom Expo Stories. De relanserar även Uppsala Beer & Whisky Festival som vi redan skrivit om tidigare. Alla dessa dryckesmässor kombineras med Foodtruck Festivaler och Outdoor Expos och sker i Uppsala Sundsvall, Borås och Sandviken.

Sundsvall Beer & Whisky Festival, 19-20/11 2021, Gärdehov, Sundsvall
Sundsvall Outdoor Expo, 19-20/11 2021, Gärdehov, Sundsvall
Sundsvall Foodtruck Festival, 19-20/11 2021, Gärdehov, Sundsvall

Uppsala Beer & Whisky Festival, 25-26/3 2022, Fyrishov, Uppsala
Uppsala Outdoor Expo, 25-26/3 2022, Fyrishov, Uppsala
Uppsala Foodtruck Festival, 25-26/3 2022, Fyrishov, Uppsala

Borås Beer & Whisky Festival, 13-14/5 2022, Åhaga, Borås
Borås Outdoor Expo, 13-14/5 2022, Åhaga, Borås
Borås Foodtruck Festival, 13-14/5 2022, Åhaga, Borås

Sandviken Beer & Whisky Festival, 26-27/8 2022, Göranssons Arena, Sandviken
Sandviken Outdoor Expo, 26-27/8 2022, Göranssons Arena, Sandviken
Sandviken Foodtruck Festival, 26-27/8 2022, Göranssons Arena, Sandviken

Från deras pressrelease :

”Det känns otroligt kul att vi äntligen har lanserat våra 12 första mässor. Genom att arrangera samma koncept i fyra noga utvalda städer tror vi att kommer kunna skapa en professionell motpart för potentiella utställare likväl som vi skapar en upplevelse utöver det vanliga för den enskilde besökaren”, säger Fredrik Annell-Berger, VD för Expo Stories AB

Unikt för Expo Stories mässor är den besökarvänliga digitala plattformen som bolaget utvecklar och som kommer ha sin lansering i Sundsvall den 19-20/11 2021

”Jag har arrangerat mässor i både Sverige och Finland under många år och alltid förvånats över hur manuella mässor är vad gäller besöksupplevelse, betalningsflöden och kunduppföljning. Det vill vi förändra i grunden genom vår digitala plattform. Genom att knyta ihop alla kundflöden under en och samma lösning är vi övertygade om att vi kommer modernisera hela mässupplevelsen och skapa gynsamma fördelar både för utställare och besökare”, fortsätter Fredrik Annell-Berger.

Expo Stories är en modern nationell mässarrangör som går i fronten för att digitalisera mässupplevelsen. Vi tror på behovet av att fortsatt mötas fysiskt men är övertygade om att det går att göra på ett mer effektivt sätt med hjälp av digitala hjälpmedel och strukturerade processer.

Vi tror på kraften i det mänskliga mötet och behovet av att träffas ansikte mot ansikte. Med det sagt är vår stora övertygelse att detta inom ramen för vår produkt, ”mässan”, kan göras mycket mer genomtänkt än vad som är branschstandard idag. Genom att digitalisera hela mässupplevelsen, från första kontakt till avslut tror vi att vi kan stärka hela upplevelsen i sig och på så sätt skapa ett större värde både för utställare och besökare.

Mer info på https://www.expostories.se/

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Jästbloggare – Rookie

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan.
Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

 

Ulrik Strandberg

av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

Pilsner.nu