fbpx

Newcastle Brown Sauce

av | jun 13, 2016 | 0 Kommentarer

Hittade en annons på Facebook om att man kunde köpa en grillsås som heter Newcastle Brown Sauce. Detta var ju ett måste eftersom det är en gammal favorit som en gång i tiden tog mig in i tyngre ölsorter. Idag är Newcastle Brown dessvärre bara en skugga av sitt forna jag, och den tappas fortfarande i genomskinliga glasflaskor.

Newcastle Brown Sauce

gusher

Såsen köptes av www.newcastlebrownsauce.se där de skickar hem den i en påse i brevlådan, och jag öppnade och ställde in den i skåpet i slutet av förra veckan. Idag kunde jag inte hålla mig längre utan tänkte grilla en bra köttbit och när jag öppnade flaskan med såsen blev det en tydlig ‘plopp’. Bra, försluten med undertryck, tänkte jag och ställde ifrån mig flaskan på bänken i köket.

Detta är första gången i mitt liv jag har en grillsås som är en gusher !

Innehållet i flaskan börja bubbla och leva ett eget liv på köksbänken efter några sekunder, och jag funderade på vad som händer ?

Står på flaskan att den inte innehåller någon alkohol men jag tror nog att denna gjorde det med tanke på hur den betedde sig, eller om det var en vanlig infektion som den börjat jäsa på.

Smakade självklart lite på den, men kan ju inte avgöra om den var tänkt att smaka som den gjorde.

Newcastle Brown Sauce

 

Nä akta er för denna för den verkat inte gjort på ett bra sätt !

 

Video finns nedan !!

 

 

OM oss

 

Grundare & Skribent

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse.
Numera dricker han mest öl, åker som domare internationellt, håller ölprovningar och bloggar så mycket han hinner.

 

Jonas H Andersson

 

 

Skribent

Har vandrat den långa vägen från normalt ölintresse via hembryggning till den mycket intresserade ölentusiast han är idag. Tack och lov kommer det mer nya öl än han orkar prova, så intresset lär bestå..

 

Jonas Flygare

 

Skribent

Vad är öl för mig? Öl för mig handlar mycket om att njuta för stunden. Jag har alltid varit intresserad av öl och det ökade när jag fick jobba som Barmästare på Norrlands nation.

 

Mauro Marino Jonsäll

Skrivet av Jonas H

Startade Pilsner.nu för ett antal år sedan och var även en av de som startade Slottskällans Bryggeri och har suttit i Stallhagens Styrelse. Numera dricker han mest öl, håller ölprovningar, dömer i öltävlingar i Europa och bloggar så mycket han hinner.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Liknande Inlägg

[instashow id="4"]
Pilsner.nu