Newcastle Brown Sauce

av | Jun 13, 2016 | Mat & Dryck | 0 Kommentarer

Newcastle Brown Sauce

av | Jun 13, 2016 | Mat & Dryck

Hittade en annons på Facebook om att man kunde köpa en grillsås som heter Newcastle Brown Sauce. Detta var ju ett måste eftersom det är en gammal favorit som en gång i tiden tog mig in i tyngre ölsorter. Idag är Newcastle Brown dessvärre bara en skugga av sitt forna jag, och den tappas fortfarande i genomskinliga glasflaskor.

Newcastle Brown Sauce

gusher

Såsen köptes av www.newcastlebrownsauce.se där de skickar hem den i en påse i brevlådan, och jag öppnade och ställde in den i skåpet i slutet av förra veckan. Idag kunde jag inte hålla mig längre utan tänkte grilla en bra köttbit och när jag öppnade flaskan med såsen blev det en tydlig ‘plopp’. Bra, försluten med undertryck, tänkte jag och ställde ifrån mig flaskan på bänken i köket.

Detta är första gången i mitt liv jag har en grillsås som är en gusher !

Innehållet i flaskan börja bubbla och leva ett eget liv på köksbänken efter några sekunder, och jag funderade på vad som händer ?

Står på flaskan att den inte innehåller någon alkohol men jag tror nog att denna gjorde det med tanke på hur den betedde sig, eller om det var en vanlig infektion som den börjat jäsa på.

Smakade självklart lite på den, men kan ju inte avgöra om den var tänkt att smaka som den gjorde.

Newcastle Brown Sauce

 

Nä akta er för denna för den verkat inte gjort på ett bra sätt !

 

Video finns nedan !!

 

 

31 Shares
Share24
Tweet2
Share5
+1
Pin
Share
Pilsner.nu