Mussel & Ölprovningen på Caviar

av | nov 14, 2011 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Lovade de som var på provningen i fredags och lördags, att jag skulle lägga ut vad det var vi åt och drack. Detta skedde på Caviar i Saluhallen i Uppsala.

Öl & Maträtt 1

Parmesan- och chiligratinerade grönmusslor på Feskarns sätt. Till detta drack vi en Maredsous 6

Öl & Maträtt 2

Hoegaardenkokta blåmusslor med lök, vitlök, fänkål, selleri, citronzest och gräde. Till detta drack vi en Hoegaarden Wit

Öl & Maträtt 3

Alspånsröka blåmusslor med Senapsmix och sellerisalt. Till detta drack vi en Kloster -2001

Öl & Maträtt 4

Tomatkokta rablads- och vongolemusslor med palsternacka, lök mm. Till detta drack vi Rodenbach Grand Cru

Öl & Dessert

Chokladtryffelkaka. Till detta drack vi Timmermans Kriek

 

Tack till alla som kom och deltog i denna smakparningsprovning !

 

 

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Fettisdagen – öl till semlor

Fettisdagen – öl till semlor

Fettisdagen Fira in Semmeldagen – eller Fettisdagen som den också kallas – med några  klassiska semlor eller kanske en semmelwrap? Semmeldagen, eller...

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu