Lovade de som var på provningen i fredags och lördags, att jag skulle lägga ut vad det var vi åt och drack. Detta skedde på Caviar i Saluhallen i Uppsala.
Öl & Maträtt 1
Parmesan- och chiligratinerade grönmusslor på Feskarns sätt. Till detta drack vi en Maredsous 6
Öl & Maträtt 2
Hoegaardenkokta blåmusslor med lök, vitlök, fänkål, selleri, citronzest och gräde. Till detta drack vi en Hoegaarden Wit
Öl & Maträtt 3
Alspånsröka blåmusslor med Senapsmix och sellerisalt. Till detta drack vi en Kloster -2001
Öl & Maträtt 4
Tomatkokta rablads- och vongolemusslor med palsternacka, lök mm. Till detta drack vi Rodenbach Grand Cru
Öl & Dessert
Chokladtryffelkaka. Till detta drack vi Timmermans Kriek
Tack till alla som kom och deltog i denna smakparningsprovning !
0 kommentarer