Modus Hoperandi India Pale Ale

by | feb 23, 2011 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA

Modus Hoperandi India Pale Ale från Ska Brewing Company (akta er, en sån där hemsida med musik – trodde de var utdöda) är på 6,8 procent och lätt ojämn. Ojämn, vadå ojämn funderar du säkert . Jo jag har sett fram emot denna ett tag för att få prova en från Ska som jag hört en del positivt om, och döm om min förvåning när den första flaskan var helt död i doften och trött i smaken. Förstod att något var fel och köpte en till. Den var fin i doften men helt totalt grumlig ! Åter till bolaget för att köpa en tredje flaska, den däremot var som jag förväntat mig.

Innan vi går över till vad jag tycker och tänker vill jag dela med mig en del av deras egen beskrivning på denna öl.

 

 

 Denna orange-gyllene öl har ett mycket kompakt fint off-white skum. Dofterna är trevliga och massiva av knäckig maltighet, massiva citruskompakta humledofter, drag av nyslaget gräs och fuktigt hö. Smakerna är stora och trevliga med det dominerande inslaget av gräsig humlighet, citrus, knäckig maltighet och en snygg efterbeska som blandas upp med en oljig alkoholsötma.

Vad tyckte jag då ??

Jag var fruktansvärt besviken på de två första men den tredje var trevlig. Nästan som jag hoppats/förväntat mig men med en mindre och tunnare kropp dessvärre.

Snygg  bra bira som det kommer att bli fler av.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu