Millennium Ale King & Barnes

by | jan 17, 2010 | 2 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Hittade den här i ett skåp i går natt när jag letade efter en helt annan sak i förrådet. Måste skärpa mig med var jag ställer saker och ting, å andra sidan kan man kanske ha en liten trevlig stund framför sig när man skall prova den. Jag har vad jag kan minnas inte druckit denna, är det någon läsare av bloggen som gjort det och kan skvallra lite vad jag kan ha framför mig i smakupplevelse ? Minns inte ens att jag köpt den å andra sidan . Hittade lite annat smått och gott i samma skåp oxå som kommer framåt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

2 Comments

  1. fredrik

    Har tyvärr inte testat, men skulle gärna vilja 😉

    Reply
  2. Johan

    Hm, ser ju väldigt intressant ut men det är ju inte bara det yttre som räknas :).

    Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu