Millennium Ale King & Barnes

av | jan 17, 2010 | 2 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Hittade den här i ett skåp i går natt när jag letade efter en helt annan sak i förrådet. Måste skärpa mig med var jag ställer saker och ting, å andra sidan kan man kanske ha en liten trevlig stund framför sig när man skall prova den. Jag har vad jag kan minnas inte druckit denna, är det någon läsare av bloggen som gjort det och kan skvallra lite vad jag kan ha framför mig i smakupplevelse ? Minns inte ens att jag köpt den å andra sidan . Hittade lite annat smått och gott i samma skåp oxå som kommer framåt.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

2 Kommentarer

  1. fredrik

    Har tyvärr inte testat, men skulle gärna vilja 😉

    Svara
  2. Johan

    Hm, ser ju väldigt intressant ut men det är ju inte bara det yttre som räknas :).

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu