Måttlig måndag – Brewdog PUNK AF, alkoholfri

av | maj 2, 2021 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Under kommande måndagar kommer jag att släppa en recension av en alkoholfri öl som går att köpa på Systembolaget. Jag gick till mitt lokala systembolag och köpte alla alkoholfria ölsorter som fanns. Det blev 24 flaskor och burkar som ska provas under kommande veckor. Följ med mig på min resa när jag upptäcker oupptäckta diamanter och eventuella fallgropar bland det alkoholfria sortimentet. För en mjukstart på veckan, följ Måttlig måndag-serien.

 

Mina omdömen

Stil: IPA, alkoholfri
Öl: BrewDog, Punk AF, Nr 11945, Burk 330 ml, Alkoholhalt 0,5 %, 13:90
Tillverkad: i Storbritannien
Beskrivning från Systembolaget: Humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av ananas, tallkåda, papaya och apelsin.

Färg: Klar, gul
Doft: Knäck, frukt, citrus, aprikos
Smak: Råg, peppar, aprikos, tall, papaya
Omdöme: Helt okej, saknar lite smak, lättdrucken. Inte den bästa jag druckit men drickbar och lättdrucken. Lätt beska. Gillar man lättdrucken öl som inte smakar för mycket så är den här toppen. Jag vill ha lite mer smak. 
Betyg: 4

OM oss

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu