Måttlig måndag – Brewdog PUNK AF, alkoholfri

by | maj 2, 2021 | 0 comments

Under kommande måndagar kommer jag att släppa en recension av en alkoholfri öl som går att köpa på Systembolaget. Jag gick till mitt lokala systembolag och köpte alla alkoholfria ölsorter som fanns. Det blev 24 flaskor och burkar som ska provas under kommande veckor. Följ med mig på min resa när jag upptäcker oupptäckta diamanter och eventuella fallgropar bland det alkoholfria sortimentet. För en mjukstart på veckan, följ Måttlig måndag-serien.

 

Mina omdömen

Stil: IPA, alkoholfri
Öl: BrewDog, Punk AF, Nr 11945, Burk 330 ml, Alkoholhalt 0,5 %, 13:90
Tillverkad: i Storbritannien
Beskrivning från Systembolaget: Humlearomatisk smak med tydlig beska, inslag av ananas, tallkåda, papaya och apelsin.

Färg: Klar, gul
Doft: Knäck, frukt, citrus, aprikos
Smak: Råg, peppar, aprikos, tall, papaya
Omdöme: Helt okej, saknar lite smak, lättdrucken. Inte den bästa jag druckit men drickbar och lättdrucken. Lätt beska. Gillar man lättdrucken öl som inte smakar för mycket så är den här toppen. Jag vill ha lite mer smak. 
Betyg: 4

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu