Lindemans Apple

by | maj 9, 2010 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Var ute på lokal för en gångs skull i fredags. Hamnade på den ypperliga Pipes Of Scottland här i Uppsala. Jag gillar detta ställe. Jag tycker att prisnivån är lysande, sortimentetroligt och bra samt en mycket trevlig och kunnig personal. Satt med några goda vänner under några timmar och fann till min glädje Lindemans Apple på ölmenyn. Har varit och besökt Lindemans Bryggeri en gång i tiden och detvar en mycket trevlig eftermiddag. Provade då merparten av deras produkter utom just Apple som jag med jäma mellanrum försökt prova sedan dess. I fredags lyckades det till sist.  Det enda negativa på den Lindemanska himlen just nu är att även de har börjat bomba i en massa sötningsmedel i produkten. Det är något jag INTE gillar.

Ölen är grumligoch ljus till färgenn med ett bra skum för att vara en lambic tycker jag. Doften är helt fantastisk med en stor doft av gröna äpplen. Om man blundar och doftar kan man se träden med sina dignande skördar av gröna äpplen som vajar i vinden innan de skördas. Finns även lite inslag av syntetisk sötma och fläder. Smaken är minst lika inspirerande som doften. Man översköljs av en kraftig grön äppelsmak med en kraftig sötma efteråt.

Jag skulle nog vilja haft den lite lite mindre söt, men den är helt otroligt trevlig. Trots sötman än den mer balanserad än många andra av Lindemans produkter tycker jag. Detta är som jag ser det framför allt en törstsläckande sommarprodukt.Man blir glad och sitter med ett fånigt leende trots att det bara är 3,5 %. Fram för Lindemans på min lokala livsmedelsbutik, då tror jag sommaren skulle bli roligare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu