Liefmans Cuvée Brut

av | nov 3, 2010 | 1 kommentar

Mycket är det nu, som man brukar säga. Är inne i en mycket arbetsintensiv period och då blir som vanligt bloggen lidande. Vill verkligen be om ursäkt för det. De som följer min på facebook får dock lite snabbuppdateringar då och då, så det kan jag rekommendera. kom i alla fall hem igår efter en alldeles för lång dag och tänkte på den Liefmans Cuvée Brut jag lagt i kylskåpet i måndags. Jag bara måste prova den. Jag har druckit den tidigare och det är en liten favorit måste jag säga,och den gjorde mig inte besviken denna gång heller.

När man öppnar flaskan och häller upp denna rosaskimrande skönhet med ett stort kompakt rosa skum kommer jag otänkt att tänka på att det Uppsala Pride börjar i morgon. Ja jag vet men det var den tanke som flög genom mitt huvud. Doften när man sniffar på den är otroligt stor och trevlig. Klara inslag av surhet uppblandat med söta körsbärstoner och en trevlig doft av bittermandel. Smaken är stor, rund och helt underbar med stor surhet, körbärssötma och bittermandel. En lång trevlig eftersmak av sötsurhet. Kärlek !

Skulle vilja citera Jessica H från Stockholm Beer då hon sa ” Ibland är man lättroad” och hällde upp en åt mig. Ja det är man. Om man nu vill kalla detta för lättroad. Man tar en Oud Bruin som man blandar med hela körsbär och låter det ligga i mellan 18 och 36 månader. Man använder ca 13 kg körsbär till 100 liter öl. Sedan blandas den med Oud Bruin och Goudenband av olika årgångar.

Släppter på 30 butiker i måndags den 1 November.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 kommentar

  1. Ulrik

    Det är banne mig kärlek kan jag intyga! Drack min första idag! Det goaste jag druckit på länge!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu