Klassisk brittisk ale till Systembolaget

by | nov 1, 2023 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Klassiska Broadside från Adnams kommet till Systembolaget i november. 24 november lanseras Broadside från Adnams Brewery i Systembolagets Tillfälliga sortiment. 

Adnams

Adnams Brewery har sitt säte i Southwold i Suffolk, England. Bryggeriet grundades 1872 av George och Ernest Adnams. Man fortsatte då en över 500-årig bryggeritradition på orten och har förvaltat den med en lång rad utmärkelser för sina öl och för sitt entreprenörskap även i hotell- och restaurangbranschen. Familjeägda Adnams brygger en bred portfölj av allt från small batch-real ales till välkända regulars, alla med lokala råvaror, ett berömt källvatten och med Östra Englands kust som sin huvudsakliga marknad.

Broadside

Adnams beskrivning

”Broadside bjuder på en djärv smak av engelsk fruktkaka, en smak som har överlevt i mer än 50 år. Först lanserad 1972 för att hedra trehundraårsdagen av Slaget vid Sole Bay, har detta mörkröda öl dragit en lans för East Anglian malt, First Gold-humle och de unika fruktiga egenskaperna hos Adnams husjäst.

Adnams Broadside
Nr: 1310003, Glasflaska, 500 ml, 6,3 %, Pris: 35,90 kr 

Lanseringsdag: 24/11

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu