Julkalender 2023 Lucka 5

by | dec 5, 2023 | 0 comments

Jämtlands-IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

öl julkalender adventskalender

Ölkulturen i Litauen bygger på historisk tradition av hembryggning samt dess mörka och kraftfulla ölstilar. Hembryggning av öl har varit en lång tradition i Litauen, där många familjer historiskt sett bryggt sitt eget öl. Denna tradition går långt tillbaka och har varit en del av den litauiska kulturen i generationer. Öl har historiskt sett varit en symbol för gemenskap och fest i litauisk kultur. Bryggningen och konsumtionen av öl har sitt eget unika kulturella arv.

Bästa öl på Systembolaget från landet

Motivering till att den ölen är bäst

Fanns bara två bryggerier att välja på. Det var ett svårt val men detta var den enda jag kommer ihåg att jag provat. Gillar baltisk porter och den här var okej.

Spännande ölfakta från landet

Keptinis är en traditionell litauisk brödbryggningsteknik där bröd används som huvudingrediens. Under jäsningen används halmstrutar för att ge ölet en unik smakprofil, inklusive en karakteristisk rökighet. Detta bryggeri har djupa rötter i den litauiska kulturen och representerar en historisk och kulturell aspekt av ölbryggning i Litauen. Keptinis öl är känd för sin mångfald av smaker och är en spännande gren inom den litauiska ölkulturen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Belgoholic och en pilsnerboi. Reser ofta runt i världen och dricker god öl! Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu