Julkalender 2021 – lucka 11

av | dec 11, 2021 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Vi har sammanställt listor på de bästa nya öl vi druckit från Systembolaget under 2021. De är rangordnade av oss och det har blivit en lista på de 24 bästa, där vi presenterar en varje dag under december månad fram till julafton.

Vår egen adventskalender från oss alla  till er alla. 
En riktigt God Jul 

Idag serveras det Founders Breakfast Stout bakom lucka nummer elva. Detta är ett öl som verkligen är en höjdare och om det vittnar både recensionerna på RateBeer men även i bekantskapskretsen – så har du inte provat denna öl ännu så är det dags nu. Med smak av torkad frukt, choklad, kaffe och inslag av kavring och sirap så blir det en väldigt stadig med god smakbild. Ett öl bryggt med havre, korn, vete, choklad, två sorters kaffe och en massa humle. Mums! Produkten ingår i det tillfälliga sortimentet så skynda fynda innan den försvinner.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Ulrik

Bor på landet utanför Uppsala med sambo, barn och katt. Bloggade tidigare om mat på den numera insomnade matbloggen Glimten i grytan. Tidigare hembryggare med SM-guldmedalj från 2010. Grillfantast och älskar god mat, gott öl och gärna i kombination med varandra.

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu