Jag tror, jag tror på sommaren

av | maj 3, 2010 | 0 Kommentarer

St Eriks Ljus Lager

Med denna första strofen i refrängen på Stig Ohlins gamla sommarplåga från 1967 ( tack google) ville jag bara lägga ut ett foto på det som släpptes idag på systembolaget. Sommaren tillfälliga sortimentet och små partier ett 30-tal butiker, som systembolagets moduler så vackert heter numera.

Mer info kommer när jag börjat prova dem. Två har jag provat tidigare, det är Einbecker Mai-Ur-Bock och Estrella Damm Inedit.

Ja glad sommar får man väl säga då 🙂

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu