Inför resan till USA

by | okt 13, 2016 | 0 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

På lördag den 15 Oktober drar jag och kompisen till USA på den resa som vi började planera redan i våras när SAS hade rea på flygbiljetter. Det blir en rundresa under tio dagar i trakterna av de stora sjöarna vid gränsen mellan USA och Canada.

Vi flyger till Chicago och drar iväg i bil på en gång mot ett motell för att sova eftersom vi landar 01.35 svensk tid. Dagen efter åker vi till Kalamazoo för besök på Bells Brewery och därefter till Grand Rapids för två nätter på hotell. Besök på Founders, Hop Cats och Brewery Vivant planerade sedan får vi se vad som sker. Därefter mot Cleveland för att vara med två dagar på Cleveland Beer week.

Första dagen i Cleveland ska vi först på LIQUID LUNCH WITH RODENBACH som är ett event med bryggmästaren Rudi Ghequire som har med sig ett fat med Rodenbach FruitAge och till det serveras det passande mat. På kvällen är det ett event med Öl och Ost på Great Lakes Brewing Tasting Room där det kommer att vara öl och folk från följande bryggerier. : 3 Floyds Brewing Co., Bell’s, Brew Kettle ,Columbus,.Elysian Brewing Co., Fat Heads, Founders, Goose Island, Great Lakes, Jolly Pumpkin, Market Garden,. Oskar Blues, Platform, Rhinegeist, Sierra Nevada, Thirsty Dog och Victory.

Dag två är dagen inte inplanerad men på kvällen är det OFFSHORE POUR som är en båtfärd på Lake Eire med folk och öl från bryggerierna :  Abita, Avery, Bell’s, Dark Horse, Epic, Founders, Green Flash, Lagunitas, Maumee Bay, New Holland, North High, Troegs, Vander Mill, Weyerbacher och Wittekerke. Efter den båtfärden bär det av till OFF SHORE POUR AFTER PARTY. Det är som det låter en efterfest på The Treehouse där de förutom det vanliga sortimentet ska ha öl på fat från. Abita, Avery, Epic, Founders, Global.Beer Network, Lagunitas, Maumee Bay, New Holland, North High,.Troegs, Vander Mill, Weyerbacher och Wittekerke.

Nästa dag börjar vi med att ta Alvedon och Pepcid sedan åker vi mot Akron för att besöka bland annat Hoppin Frog och Thirsty Dog. Tänkt bli en lugn dag och tidig kväll eftersom vi dagen efter har ca 6,5 timmes bilkörning mot Chicago. Tanken är då att stanna till på 3 Floyds för middag, varefter resan avslutas med tre dagars ölbesök i Chicago på bland annat Lagunitas nya bryggeri.

Kan bli en rolig resa tror vi, får se hur länge vi orkar ligga på topp hela dagarna.

Jag kommer att lägga ut bilder, kortare inslag och filmsnuttar här och på Facebook under resan om wifi och annat fungerar.

/Jonas H

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 Comments

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu