Ibland blir jag riktigt förbannad

by | feb 4, 2010 | 3 comments

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Jag snackade med en bekant för ett tag sedan om Michel Jacksons gamla program The Beer Hunter som gick på någon kabelkanal för länge sedan. Kom på att jag skulle leta lite efter det på nätet och hamnade (så klart) på YouTube ganska snart. Kom då ihåg att jag sett en lysande intervju med Michael Jackson som gjordes av The Shelton Brothers bara 3 veckor innan han dog. Han pratar i den bland annat om att han vill skriva en bok som heter ” I’m Not Drunk” som skulle handla om hur det är att ha Parkinsons Sjukdom. Den gode Michael drogs ju med elaka rykten om att alltid vara kanonfull, när han egentligen hade stora problem med den sjukdom som ryckte bort honom alldeles för tidigt. 

Fotot är taget på Slottskällans Bryggeri för många år sedan när Michael Jackson var och hälsade på. Det är jag till höger 😉

Jag trillade över ett klipp på YouTube från en show med Conan O’Brian där han och hans gäster sitter och hånar Michael Jackson för att vara full när han har problem med sin sjukdom. Jag kan inte påstå att mina tankar om vissa så kallade artister och programledare från amerika direkt förbättrades. De tankarna jag har får till och med Claes Malmberg att framstå som en kompetent och intelligent artist. 

     Länk till The Shelton Brothers –> Här 

     Länk till Conan O’Brian –> Här 

     Länk till I miss Michael –> Här

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

3 Comments

 1. Pilsner.nu

  Tack Mattias.
  När jag såg din länk blev jag mycket glad.
  Blev en bra dag trots allt. Nu är det bara att vänta

  /Jonas H

  Reply
 2. Tobias

  Jag är rätt övertygad om att Conan O’Brien var väl medveten om att det var Parkinson det var tal om, men eftersom Michael Jackson inte hade gått ut med det än var han med och skämtade om det som fylla istället.

  Annars hade Michael närsomhelst kunnat påpeka att han har Parkinsons.
  Stämmer min teori gjorde Conan ett bra jobb att skämta bort hans uppenbara sjukdom och därigenom hjälpa honom att dölja den.

  Om jag minns rätt programmet ett tag innan det blev mer känt att han led av Parkinsons.

  Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu