Helgkasse – nya favoriter i fasta sortimentet

av | okt 6, 2022 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Pilsner.nu tipsar om fyra favoriter som vi ska handla till helgen. Behöver du inspiration till dagens inköp? Här kan du läsa vad som finns i vår systemetpåse inför helgen. Det kan vara flaskor och burkar från det fasta, det tillfälliga eller beställningssortimentet. Här kommer våra rekommendationer till dig som har svårt att bestämma dig för vad du ska köpa. Varför inte testa något nytt eller testa en gammal favorit? Vi ger fyra tips på vad vi ska handla till helgen.

Delririum-Keg

Mauro:

Bayreuther Hell

 

Tillverkad i Tyskland, Flaska 500 ml, 4,9 %, PNr 1075, 20:90

Maltig smak med inslag av ljust bröd, honung, apelsin och örter. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av fisk eller skaldjur.

Varför finns den i din kasse? 

En klassisk helles av hög kvalitet. Jag besökte bryggeriet nyligen och jag blev förälskad i ölen. Helles är en enkel stil men det är sällan jag upplevt en sån här bra helles. Rena smaker och bra pris för en välgjord tysk öl. 

Tipopils

Jonas H

Samuel Smith, The Famous Taddy Porter

 

Tillverkad i Storbritannien, Flaska 355 ml, 5 %, Nr 11283, 23:90

Nyanserad, maltig smak med inslag av kavring, kakao, tobak, torkad frukt, kaffe, örter och pomerans. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk- eller lammkött, smakrika vegetariska rätter eller till ostron.

Länk

Varför finns den i din kasse?

En välgjord porter som jag saknat på Systembolaget. En klassisk porter med rena och snygga smaker. Lättdrucken och riktigt fin! 

IPA no 20

Jonas F

Poppels, Pine IPA

 

Tillverkad i Sverige, Västra Götalands län, Partille kommun, Burk 440 ml, 6,5 %, Nr 13012, 31:90

Humlearomatisk, nyanserad smak med tydlig beska och liten sötma inslag av aprikos, apelsinskal, mango, sirapslimpa och tallbarr. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk- eller lammkött.

Länk

Varför finns den i din kasse?
Börjar bli gammal och långsam, de två bästa tagna, men jag kör på Poppels Pine IPA, eftersom Poppels i allmänhet och deras IPA i synnerhet brukar vara väl värda pengarna. Brasklapp: Har inte provat just denna tidigare.
Staropramen

Ulrik

Beerbliotek x Whitelabs, Saison

 

Tillverkad i Sverige, Burk 500 ml, 6,5 %, Nr 37564, 25:80

Kryddig smak med inslag av knäckebröd, aprikos, honung, kryddnejlika och örter. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariska rätter, eller till rätter av fläsk- och lammkött.

Länk

Varför finns den i din kasse?
En riktigt bra saison som slinker ner utan prut. Kul! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Mauro

Ölälskare, öldomare och matnörd. Älskar att kombinera öl och mat. Håller ölprovningar både online och fysiskt. Instagram: a.pint.per.day

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu