Uppsala Brygghus

Hard Seltzer från Uppsala Brygghus

av | jul 16, 2020 | 0 Kommentarer

abbaye-annons-2022

Hard Seltzer kan det vara något ? Det är ju en produkt som blivit otroligt populär senaste åren over there i USA. Det är en jäst produkt som i princip är kolsyrat vatten, alkohol och en smaksättare. Har provat sju – åtta olika och tycker att det är tämligen ointressanta produkter. Smakar som en tunn bordsvatten med alkohol i och har inte kunna förstå varför bryggerier ägnar sig åt att göra sådana saker fram till nu. 
Jag sprang på Uppsala Bryggshus nya hard seltzers på ett ställe i Uppsala och var ju tvungen att prova dem. Insåg att de gör två olika en med hallon i och en som är smaksatt med krusbär, citron och humle närmare bestämt Citra.  Men vänta nu…… humle….. i en hard seltzer det har jag aldrig sett. 

Hard Seltzer från Uppsala Brygghus

Den med hallonsmak smakar precis som ett glas med svag saft av märket fun-light och är som de flesta andra jag provat, men den andra… Oj. Här hittade jag plötsligt en sommardryck som jag kan förstå att man gör. Den har snygga smaker av krusbär och lime med en tvist av humle. Alltså den släpps tydligen på Systembolaget i augusti och jag bara måste köpa den och prova med en skiva apelsin i. Känns som att det skulle kunna bli en perfekt dryck att ha en varm sommardag innan man går på pilsnern. Det är fortfarande ingen humlebomb såklart men en god törstsläckande dryck. Bra jobbat Uppsala Brygghus 

Ja ibland är jag glad att jag hela tiden vill vidga mina vyer och går på nitar då och då dryckesmässigt men det är det värt när man hittar nya saker med nya smaker, smakpundare som man är.

/Jonas H

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Vi har upptäckt en annonsblockerare

Vi ser att du har en annonsblockerare installerad. Var snäll att avaktivera den på vår sida

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu