Fuller’s London Summer Ale

by | jul 2, 2012 | 1 comment

Jamtlands Ananas IPA
Jamtlands Ananas IPA
Jämtlands-IPA-Kvadrat

Fuller’s är i mina smaklökar ett stabilt bryggeri i London som sällan producerar något som inte är bra. Deras lägsta nivå brukar vara hög på produkterna som de släpper. Mina förväntningar var rätt högt ställde på att detta kunde vara något som påminde om deras Discovery som jag uppskattade som sommaröl för ett antal år sedan. Döm om min besvikelse när jag i den här produkten inser och anser att de nått ett nytt bottenrekord med sin London Summer Ale på 5,0 procent.

Ölen har en lätt bärnstensfärgad tom med ett gråvitt skum som är stort och kompakt. Ser ut som om de stoppat i lite vetemalt men enligt innhållsdeklarationen har jag fel. Det är bara Best Pale Ale Malt och Cara Gold Malt i den. Doften är tunn och har drag av werthers original, citron-aprikos och maltiga drag av brödsirap. Smaken är lätt med drag av citrus, lätt maltighet, lite drag av russin och en sträv känsla som av garvsyror.

Nä, alltså jag hade kunnat acceptera den om den inte haft dessa sträva konstiga toner på slutet. Den är inte kul i avslutet, bara besvärande. Jag köpte en till för jag tyckte att mina anteckningar var konstiga och om jag hade skrivit fel, men tyvärr inte. Flaska nummer två upplevdes på samma sätt.

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

* måste anges

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

1 Comment

  1. Fredrik Ölhunden

    Jag var också besviken. Fast jag hade kanske inte några direkta förväntningar förutom att jag som du tycker dom är ett stabilt bryggeri.

    Reply

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu