Electric Nurse Apa

av | aug 27, 2013 | 0 Kommentarer

 

 ENAPA_v

Jag ligger hopplöst efter med att skriva om all öl som jag druckit. Det beror inte så mycket på att jag druckit får många utan mer på hur min livssituation sett ut den senaste tiden. Har nu dock börjat att försöka ’skriva ikapp’ och vi får se hur det går, eftersom det hela tiden kommer nya öl in genom min mun och ner i min mage ………

Electric Nurse har jag skrivit om och provat förut, här finns de inläggen :

Electric Nurse Easter Ale            Fem snabba till Electric Nurse

Electric Nurse APA – American Pale Ale som är en öl på 4,6 procent. Det är en ljust orangefärgad öl som drar mot det lätt bärnstensfärgade med ett snyggt vitaktigt skum på toppen. Doften är stor och lockande av söta juicetoner av humlen som ger dofterna av fuktigt nyslaget gräs och citrus, uppblandat med en liten snygg doft av valnöt och blommor långt bak i bakgrunden. Snyggt !!!Cap_4_24
Smaken som fyller munhålan är en läskande god humlighet med drag av citrus och fruktsoda som far runt i munnen innan det landar långt fram på tungan dock ej på tungspetsen. Den avslutas med en behaglig beska som ligger kvar ett bra tag i munnen och balanserar upp maltigheten i kroppen på ölen, och lockar dig därefter till att ta ytterligare en klunk av denna apa-nektar.

Det här har varit en av min sommars stor-konsumtionsöl. Jag har bara inte kunnat sluta köpa den på bolaget och det alltid funnits en flaska i kylen tills ’när jag behövde en’.

Jag vet att vi får smaka på fler saker från Ida och Peter på Electric Nurse i framtiden, och jag ser fram emot det.

OM oss

Skrivet av Jonas H

Kommentarer

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Retype the CAPTCHA code from the image
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Liknande Inlägg

Pin It on Pinterest

Share This
Pilsner.nu